top of page
Opnemen bij Kunstenzoo

Opnemen bij KUNSTENZOO

Onze ruimte staat open voor artiesten om een live-opname  te maken.

Kostenplaatje

Om te komen opnemen vragen wij een bijdrage van 200 euro.

Deze kan je op verschillende manieren bijeen zoeken: 
- je betaalt het uit eigen zak

- je nodigt je fanclub uit en zij betalen inkom / je laat de hoed rondgaan

- winst op drankverkoop

Jij gaat op podium, speelt je set, en gaat naar huis met een kwalitatieve opname (audio + beeld). Zo kan jij een opname maken in een mooie omgeving, en mogelijks kost het je zelf niets!

Let op: we doen enkel live-opnames. Tijdens je set kan je gerust wel eens opnieuw beginnen, maar we nemen slechts 1 take op per nummer. De set is minimum 10 minuten, maximum 45 minuten.

Omwille van de intieme setting nemen we geen bands op met drummer. 

Via 'contact' kan je een aanvraag indienen of ons aanspreken voor meer info. De knop 'meer info' geeft je een document met afspraken.

Photo 04-06-2022, 20 51 10.jpg

De opnames worden gemaakt voor Promirec (website). Je zal je als artiest zeer welkom voelen bij ons. Ben je nog maar net begonnen, en weet je niet goed hoe opnemen of soundchecken werkt? Helemaal geen probleem, wij begeleiden jou doorheen het proces.

Waarom zou ik zo'n opname maken?

Je kan een live-opname gebruiken om toe te voegen aan je YouTube kanaal of website, of een video maken voor een inzending (ingangsexamen conservatorium, applicatie talentenwedstrijd, ...), of gewoon voor de lol natuurlijk.

Waarom bij KUNSTENZOO?

Studio-tijd en een professionele opname-engineer boeken kan een dure affaire zijn. Bij ons kan je op basis van een mini-crowdfunding van je fanclub werken met een professional, en beeld hebben op een unieke locatie! Bovendien trakteer jij je fanclub op een intiem concert. 

Waarom doen wij dit?

Wij zijn heel trots op onze locatie, en willen die graag openstellen voor andere artiesten. Bij KUNSTENZOO staat artistieke ontwikkeling centraal, en wij steken artiesten van elke carrièrefase graag een hart onder de riem. 
De crowdfunding wordt deels gebruikt om onze onkosten te dekken, en onze kassa te spijzen zodat wij nog lang met onze werking verder kunnen.

bottom of page